Friday, July 23, 2010

Commission Junction Review

Commission Junction

Commission Junction (geen affiliate link) is echt gegroeid de laatste jaren. Je kan bijna zeggen dat die de grootste van ze allemaal is. In hun database zijn meer dan 1700 aanbieders die hun producten via jouw willen aanbieden. En die database groeit iedere dag met zeker een paar aanbieders. Er zijn een aantal redenen waarom CJ zo succesvol is geworden.

Als eerste, ze bieden hun diensten tegen competitieve prijzen aan vergeleken met andere networks. Dit leverde hun niet alleen de grote jongens van de markt op, maar ook de kleine, gerichte bedrijven.

Programma Details

CJ Affiliate is vooral bekend om hun two-tier systeem. Dit was was geleden een uniek systeem wat eigenlijk door de jaren heen is gekopieerd door tientallen andere wannabe affiliate programma's.
Het zit zo in elkaar: als affiliate kan je via 2 manieren geld verdienen; of je kan je geld door andere affiliate laten verdienen door ze met jouw referral link aan te melden, of je kunt je geld online verdienen door producten aan te bieden.

Voorbeeld: Als 50 mensen doorklikte naar CJ met jouw referral link, en 20 daarvan zouden registeren, zou je 40 dollar verdienen aan register bounties. Stel nu dat al die 20 affiliates 50 dollar per maand zouden verdienen, krijg jij als second tier 25 dollar extra per persoon per maand. Dit is misschien een optimistisch beeld, maar het is wel mogelijk - makkelijk zelfs - dus je moet het niet uitsluiten.

CJ biedt verschillende mogelijkheden om je te betalen. Je kan alles in 1 pay-check doen per maand, of je kan zelf bepalen wanneer je betaald wilt worden.

Als laatste, CJ geeft je de mogelijkheid om in verschillende commissie modellen betaald te laten worden: Pay per sale, Pay per lead, Pay per click. Juist omdat er zoveel aanbieders zijn voor in de kleine niches, is er bijna geen enkele website waar je niet zonder CJ kan adverteren.

Cheers

No comments:

Post a Comment